Κάτας: «Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας»

Κάτας: «Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας»

Ο Όντεντ Κάτας μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου αναφέροντας πως οι παίκτες πήραν το μάθημα τους από την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Όντεντ Κάτας εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη επί του Λαυρίου, αναφέροντας πως ελπίζει να πήραν το μάθημα τους από την ήττα στον δεύτερο τελικό.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε πως οι Πράσινοι πρέπει να μπαίνουν δυνατά από την αρχή στα παιχνίδια και πως από τη στιγμή που η μπάλα πέρασε στους ψηλούς όλα ήταν πιο εύκολα.

Οι δηλώσεις του Όντεντ Κάτας:

«Έχει ποιότητα το Λαύριο και έδειξε χαρακτήρα. Υπάρχει λόγος που βρίσκεται εδώ. Για εμάς το σημαντικό ήταν να είναι οι παίκτες πιστοί στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο η μπάλα πήγε στους ψηλούς και ο Μπέντιλ έδειξε πόσο σημαντικός είναι. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Αρχίζουμε από την άμυνα εμείς και γυρίσαμε καλά τη μπάλα στην επίθεση.

Ελπίζω να πήραμε το μάθημά μας και να μπούμε σωστά από το πρώτο λεπτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να τα καταφέρει Πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Γι αυτό παίζει στον Παναθηναϊκό. Έχει προσωπικότητα και ποιότητα. Μου αρέσει ο τρόπος που έπαιξε και που μας βοήθησε. Σε κάθε στιγμή πρέπει να είναι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ