Λαύριο – Παναθηναϊκός: Στέψη ή νέα υπέρβαση;

Λαύριο – Παναθηναϊκός: Στέψη ή νέα υπέρβαση;

Το Λαύριο υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) για τον τέταρτο τελικό της Basket League ψάχνοντας μια νέα υπέρβαση, ενώ οι «πράσινοι» κυνηγούν τη νίκη που θα τους δώσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Λαύριο και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους απόψε (21:00, ΕΡΤ 3) στο Κλειστό του Λαυρίου για τον 4ο μεταξύ τους τελικό της Basket League.

Οι «πράσινοι» το βράδυ της Δευτέρας (7/6) έκαναν αποφασιστικό βήμα για τη διατήρηση του τίτλου της, καθώς επικράτησαν με 103-72 και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών. Έτσι, απέχουν μια νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα επιχειρήσει ξανά παιχνίδι κυριαρχίας, όπως τη Δευτέρα, ποντάροντας στην επίθεση και τον Μπέντιλ, ο οποίος στο τρίτο ματς έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού με 28 πόντους.

Από την άλλη, η ομάδα-έκπληξη του Χρήστου Σερέλη όπως αποδεικνύεται δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Το Λαύριο αποτελεί τη μεγαλύτερη (θετική) έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, κοίταξε στα μάτια ένα τεράστιο μέγεθος σαν τον Παναθηναϊκό και κατάφερε να πάρει τη νίκη για το 1-1 στο δεύτερο παιχνίδι.

Μπορεί να μην είχε περιθώρια αντίδρασης στον 3ο τελικό, αλλά η ομάδα του Λαυρίου θα ψάξει για ακόμη μια υπέρβαση για να παραμείνει ζωντανή και να οδηγήσει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ