Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Χάλασε και ο Μπέος. Ο κανονικός θα υποχρέωνε το Πανθεσσαλικό να πληρώνει 1500 ευρώ το μήνα στην ομάδα του
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμη να καταθέσει τον φάκελο για την άδεια η ΑΕΚ

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να καταθέσει πλήρη φάκελο η ΑΕΚ στην επιτροπή αδειοδότησης καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτες και προπονητές για τα οφειλόμενα ενώ κατέβαλε και την εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα.

Έτοιμη να καταθέσει τον φάκελο για την άδεια η ΑΕΚ | to10.gr

Πολύ δύσκολο ήταν το προηγούμενο διάστημα για την ΑΕΚ καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με οικονομικές εκκρεμότητες που έθεσαν εν αμφιβόλω ακόμα και τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως φαίνεται ωστόσο, οι άνθρωποι της Ένωσης έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταθέσουν πλήρη φάκελο στην επιτροπή αδειοδότησης, στις 15 Ιουνίου που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για όλες τις ομάδες.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με παίκτες και προπονητές στους οποίους υπάρχουν οφειλές για διακανονισμό και μένουν κάποιες λεπτομέρειες με τους Λάνγκφορντ και Παπαθεωδόρου αλλά στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Παράλληλα, ο Μάκης Αγγελόπουλος πλήρωσε και την εγγυητική επιστολή των 70.000 ευρώ και έτσι η ΑΕΚ αναμένεται να πάρει κανονικά άδεια συμμετοχής από τον ΕΣΑΚΕ.

Από εκεί και μετά, η Ένωση θα βάλει μπρος τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με το θέμα του προπονητή να είναι αυτό που θα κλείσει πρώτο.

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από