Νέντοβιτς: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Νέντοβιτς: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο 30χρονος γκαρντ μπορεί να μετράει αντίστροφα για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Σερβίας, για το Προολυμπιακό τουρνουά, όμως την ίδια ώρα σκέφτεται και το μέλλον του.

Ο Σέρβος διεθνής παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «zurnal.rs» και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στην περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περασμένη σεζόν: «Όλα ήταν υπέροχα μέχρι τον Απρίλιο. Είχα μόνο έναν τραυματισμό πριν από αυτό. Ήμουν υγιής, έπαιξα καλά. Όταν επέστρεψα από αυτόν τον τραυματισμό, πήγαμε στη Ρωσία για να τελειώσουμε σωστά τη σεζόν. Έπαιζα ακόμη και εκεί καλά. Αλλά, αφού επέστρεψα από τη Ρωσία, κόλλησα τον ιό. Και δυστυχώς, άφησε τις συνέπειες».

Για το αν είναι επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι»: «Θα το ήθελα! Βρήκα τον εαυτό μου εκεί. Με αγάπησαν. Λυπάμαι που δεν υπήρχαν φίλαθλοι για να το ζήσουμε όλοι μαζί. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό», είπε ο Σέρβος γκαρντ, για να προσθέσει ότι «γνωρίζω την ποιότητά μου και τη σεζόν που έκανα. Οπότε θα δούμε. Ελπίζω να είναι δίκαιοι μαζί μου ώστε στο τέλος να συμφωνήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ