Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» από τον Πρίφτη για Πέρι

Παναθηναϊκός: «Πράσινο φως» από τον Πρίφτη για Πέρι

Το όνομα του Κέντρικ Πέρι βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε το «ok» για να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας αγωνσιστικής περιόδου. Πέρα από τις εξελίξεις στο θέμα του Ιωάννη Παπαπέτρου, οι «πράσινοι» κινούνται και για άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι αυτή του Κέντρικ Πέρι, ενός παίκτη που απασχολεί εδώ και καιρό το «τριφύλλι» και η υπόθεση του δείχνει να προχωράει σιγά σιγά μετά και από την έγκριση του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Έλληνας τεχνικός εξέτασε κάποιες περιπτώσεις που βρισκόντουσαν ήδη στη λίστα των νταμπλούχων Ελλάδας και θεωρεί ότι ο 29χρονος γκαρντ ταιριάζει απόλυτα το πλάνο του.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά από μία καλή σεζόν στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Φυσικά, πολλά θα εξαρτηθούν και από τις εξελίξεις των συζητήσεων με τον Παπαπέτρου, καθώς σε περίπτωσει που παραμείνει «πράσινος» θα έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ. Κάτι το οποίο ανοίξει το δρόμο για το ποιά θα είναι η προσέγγιση στα μεταγραφικά του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ