«Έκοψε» Λαπροβίτολα ο Πρίφτης, πάει για άλλον γκαρντ ο Παναθηναϊκός

«Έκοψε» Λαπροβίτολα ο Πρίφτης, πάει για άλλον γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παναθηναϊκός όμως δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του λόγω του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Νικολάς Λαπροβίτολα είναι ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν ποτέ οι πράσινοι να τον κάνουν δικό τους. Ο Αργεντινός γκαρντ άρεσε στο τριφύλλι, όμως το γεγονός ότι δεν ήταν ελεύθερος δεν επέτρεψε ποτέ να κάνει κίνηση ουσιαστική για να τον ντύσει στα «πράσινα».

Φέτος όμως ο Λαπροβίτολα έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός δεν φαίνεται να σκοπεύει να κινηθεί για να τον αποκτήσει. Μετά το περσινό «θερμό» καλοκαίρι με πρωταγωνιστή τον Λαπροβίτολα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμαθαν το… μάθημα τους και δεν πρόκειται να μπουν στην ίδια διαδικασία.

Μετά από απόφαση του Δημήτρη Πρίφτη, δεν θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να τον κάνει δικό του, διότι ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι ο έμπειρος Αργεντινός δεν ταιριάζει στα πλάνα του, ενώ η διαδικασία αναμονής για μεγάλο χρονικό διάστημα για έναν παίκτη δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός ήδη έχει εντοπίσει τους στόχους του για τη θέση του play maker, ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες διερευνητικές επαφές, χωρίς ωστόσο να γίνονται τουλάχιστον προς το παρόν γνωστά κάποια ονόματα που μιλάει το τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ