Καλύτερος Νέος Παίκτης της Basket League ο Χουγκάζ

Καλύτερος Νέος Παίκτης της Basket League ο Χουγκάζ

Ο Νίκος Χουγκάζ του Ιωνικού Νικαίας αναδείχθηκε πρώτος στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη του καλύτερου νέου παίκτη του πρωταθλήματος.

Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και το πέρασμά του από το κολλέγιο του Νορθγουέστερν Στέιτ, ο Νίκος Χουγκάζ βρήκε την ευκαιρία του στον Ιωνικό. Η ομάδα πίστεψε και του έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Στα λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να καταγράψει 10.6 πόντους, 6.3 ριμπάουντ, κάτι λιγότερο από μια τελική πάσα κι 1 κλέψιμο. Αυτές οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες στον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Αυτές οι επιδόσεις κατέστησαν το γιο του Κρις Χουγκάζ και της Σόνιας Δούκου ως τον καλύτερο νέο παίκτη της σεζόν (ηλικίας ν21 ετών και κάτω). Αναδείχθηκε πρώτος τόσο στις προτιμήσεις του κοινού με 29%, των ΜΜΕ με 70%, αλλά και των ΚΑΕ του πρωταθλήματος με 59.09%.

Ο νεαρός φόργουορντ δε μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανάδειξη μου σε Καλύτερο Νέο παίκτη της σεζόν», δήλωσε ο Χουγκάζ και εξήγησε: «Το περασμένο καλοκαίρι άφησα τις ΗΠΑ, επέστρεψα στην Ελλάδα και το project του Ιωνικού ήταν αυτό που μου έδωσε την ευκαιρία, όπως και σε άλλους νέους Έλληνες παίκτες, να αναδειχθώ. Γι’ αυτό λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της ομάδας, καθώς φυσικά και τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου. Προσωπικά, όπως είπα, χαίρομαι για το βραβείο αυτό, είναι μια πολύ τιμητική διάκριση, αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτή. Θα προσπαθήσω να τη χρησιμοποιήσω ως κίνητρο για να προπονηθώ ακόμη πιο σκληρά, να βελτιώσω όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μου και να βοηθώ την ομάδα μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ