Παίρνει και Φλόιντ ο Παναθηναϊκός (vids)

Παίρνει και Φλόιντ ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «5».

Στο φουλ βρίσκονται οι μηχανές στον Παναθηναϊκό όσον αφορά στα μεταγραφικά αφού μετά την ανακοίνωση του Κέντρικ Πέρι οι «πράσινοι» είναι κοντά σε ακόμη μία κίνηση. Ο λόγος για τον Τζεχάιβ Φλόιντ με τον οποίο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι πολύ κοντά σε συμφωνία ώστε ο Αμερικανός να πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση «5».

Ο 24χρονος άσος είναι γνωστός στη χώρα μας καθώς έχει αγωνιστεί σε Λάρισα και Προμηθέα ενώ την τελευταία σεζόν έπαιξε στο Ισραήλ ,ε τη Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ και έφτασε μέχρι τους τελικούς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Φλόιντ προέρχεται από μια πάρα πολύ καλή σεζόν όπου συνολικά μέτρησε 11,4 πόντους, 7,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,7 κοψίματα ανά ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Φλόιντ δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft του 2019 και στη συνέχεια πήγε στη Λούντβιγκσμπουργκ, απ’ όπου όμως έφυγε πριν παίξει σε αγώνα. Τον Σεπτέμβρη του 2019 υπέγραψε στη Λάρισα με την οποία σε 20 αγώνες είχε κατά μέσο όρο 5,1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,2 τάπες, με αποτέλεσμα να να αναδειχθεί ο κορυφαίος στα μπλοκ στη Basket League 2019/20. Την 1η Ιουνίου 2020, υπέγραψε με τον Προμηθέα και με τους Πατρινούς πανηγύρισε την κατάκτηση του Super Cup, πριν μετακομίσει στο Ισραήλ.

Το συμβόλαιό του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό να προχωρά σε αυτή την κίνηση που ναι μεν εμπεριέχει ρίσκο αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης πιστεύει πως πρόκειται για έναν παίκτη με πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ