Πέρι: «Ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας»

Πέρι: «Ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας»

Ο Κέντρικ Πέρι μίλησε για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος που θα βρεθεί σε μια σπουδαία ομάδα.

Ο Κέντρικ Πέρι είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, με τον Αμερικανό γκαρντ να παραχωρεί την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Στις δηλώσεις του στάθηκε στον κόσμο των «πρασίνων», στον Δημήτρη Πρίφτη, ενώ επισήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα είναι μέλος μια σπουδαίας ομάδας.

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Πέρι:

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος μιας σπουδαίας ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όποιος παρακολουθεί έστω και λίγο το ευρωπαϊκό μπάσκετ γνωρίζει την μεγάλη ιστορία και την εκπληκτική παράδοση αυτής της ομάδας.

Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Όπως προανέφερα όλοι γνωρίζουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Επίσης, η Αθήνα είναι μία από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο και είναι ευλογία να ζεις σε αυτήν».

Για τον Δημήτρη Πρίφτη: «Γνωρίζω καλά τον κόουτς Πρίφτη. Είμαι μεγάλος φαν του καθώς παρακολουθούσα στενά τη δουλειά του τα προηγούμενα χρόνια. Η φιλοσοφία του και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα παιχνίδια είναι εξαιρετικός. Είμαι βέβαιος πως θα έχουμε μια σπουδαία συνεργασία. Μιλήσαμε με τον κόουτς και μου εξήγησε το πλάνο του. Πραγματικά ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσουμε δουλειά».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Δουλεύω σκληρά ακόμη και την περίοδο των διακοπών μου. Πέρσι είχα μια πολύ καλή σεζόν αλλά φιλοδοξώ η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη. Έχω μπροστά μου μια μεγάλη πρόκληση, να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και θέλω πολύ να τα καταφέρω».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν μέσω μηνυμάτων στα social media. Μου έχουν δείξει την αγάπη τους και νιώθω ευγνώμων. Γνωρίζω πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Υπόσχομαι πως θα δίνω το 100% των δυνάμεών σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα. Είτε είμαι σε καλή μέρα, είτε όχι θα κάνω τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ