Παναθηναϊκός: Μπόλντγουιν, ο κρυφός πόθος του Πρίφτη

Παναθηναϊκός: Μπόλντγουιν, ο κρυφός πόθος του Πρίφτη

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ και ο Δημήτρης Πρίφτης έχει βάλει στο... μάτι του τον Γουέιντ Μπόλντουιν.

Αν και την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague με τη φανέλα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες (5.5 πόντοι, 1.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 16:47 σε 24 αγώνες), τη δεύτερη στην Μπάγερν έκανε την έκρηξη του (15.3 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ ανά 27:17 σε 39 αγώνες με την Μπάγερν).

Ο Γουέιντ Μπόλντουιν έδειξε ότι ανήκει στο επίπεδο της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης και παρότι αρκετά ιδιόρρυθμος, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ομάδες που θα του δώσουν τα κλειδιά.

Ο Αμερικανός γκαρντ ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη χρονιά με την γερμανική ομάδα, όμως δεν καθόλου βέβαιο ότι θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Αντρέα Τρινκιέρι. Εχει κυκλοφορήσει ήδη το ενδιαφέρον της Ούνικς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του «10» το όνομα του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα του Δημήτρη Πρίφτη για τον Παναθηναϊκό!

Οι πράσινοι υπέγραψαν τον Πέρι ως μπακ απ πόιντ γκαρντ και πλέον ψάχνουν τον βασικό τους πλέι μέικερ. Ο Νέιτ Γουόλτερς είναι μια γνώστη ασφαλής λύση, καθώς ο Πρίφτης τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους παρουσία στο Καζάν, όμως τη δεδομένη στιγμή ο κρυφός πόθος του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού είναι ο Μπόλντγουιν. Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη περίπτωση καθώς και το κασέ του Αμερικανού είναι τσιμπημένο και ανταγωνιστές υπάρχουν, όμως ο Παναθηναίκός κάνει την προσπάθεια του ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Σε διαφορετική περίπτωση η λύση του Νέιτ Γουόλτερς ενός παίκτης που και πέρυσι απασχόλησε τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανό να προκριθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ