Παραμένει στο Λαύριο ο Μουράτος

Παραμένει στο Λαύριο ο Μουράτος

Ο 23χρονος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Με τα χρώματα του Λαυρίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Βασίλης Μουράτος.

Ο 23χρονος γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση, με τον διεθνή άσο να παραμείνει υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη.

Ο Βασίλης Μουράτος ήταν πέρσι από τους πρωταγωνιστές στην εκπληκτική σεζόν που έκανε το Λαύριο και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει μέχρι του τελικούς της Basket League. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διεθνής γκαρντ αναδείχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης στην Basket League, ενώ επίσης ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του περσινού πρωταθλήματος.

Μια εξαιρετική σεζόν από τον 23χρονο, που βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο Λαύριο.

Μια εξέλιξη που χαροποιεί τον τεχνικό της ομάδας της ανατολικής Αττικής, Χρήστο Σερέλη, με το Λαύριο να διατηρεί στο ρόστερ του τον 23χρονο γκαρντ.

Οι δευτεραθλητές μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία με τη φανέλα του Μουράτου και τη συνόδευσαν με τη λέξη «LOADING», γνωστοποιώντας ουσιαστικά την παραμονή του Ελληνα άσου. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ