Άρης : Εκτός με ενοχλήσεις ο Ντουβιέ

Άρης : Εκτός με ενοχλήσεις ο Ντουβιέ

Πρόβλημα στον γόνατο για τον Αυστριακό φόργουορντ.

Απρόοπτο προέκυψε για τον Άρη στην προπόνηση της Πέμπτης, ενόψει του κυριακάτικου (11/3, 17:00-ΕΤ1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 18η αγωνιστική.

Ο λόγος για τον Μπράις Ντουβιέ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο. Ο Αυστριακός φόργουορντ ακολούθησε θεραπεία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν τεθεί στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη για το παιχνίδι με τον δικέφαλο.

Να σημειώσουμε πως ο αυτοκράτορας θα έχει κανονικά τον κόσμο του στο γήπεδο, καθώς μετά τη σημερινή (8/3)      απόφαση του ΑΣΕΑΔ που δικαίωσε τους κίτρινους για τα όσα συνέβησαν στο ματς με το Λαύριο.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα αναφέρει: «Με μια προπόνηση το απόγευμα συνεχίστηκε σήμερα (08/03) η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (11/03, 17:00, ΕΡΤ1), για τη 18η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Bryce Douvier, εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις και στα δυο γόνατα. Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των Γιώργου Κετσελίδη, Σάββα Καμπερίδη και Δημήτρη Γιαννάκη, καθώς ο Παναγιώτης Γιαννάκης ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί ως μάρτυρας της ΚΑΕ στην εκδίκαση της προσφυγής στο ΑΣΕΑΔ.

*Σήμερα (08/03) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ, της ΔΕΑΒ και των δυο ομάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ