Αλλάζει… τσιπ για τον Κόροιβο η ΑΕΚ

Αλλάζει… τσιπ για τον Κόροιβο η ΑΕΚ

Η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη.

Αναγκασμένη να αφήσει πίσω την κακή της εμφάνιση απέναντι στη Νίμπουρκ στο πρώτο ματς του Champions League για τους «16» είναι η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα κοιτάει πλέον το ματς της Αμαλιάδας με τον Κόροιβο (Σάββατο 10/3 – 16:30), για την 18η αγωνιστική

Οι κίτρινοι θέλουν τη νίκη έτσι ως ψυχολογική ένεση και παράλληλα να συνεχίσουν το σερί τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου άρχισε σήμερα Πέμπτη (8/4) με μία προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Το ευχάριστο για Σάκοτα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών καθώς άπαντες γυμνάστηκαν κανονικά.

Μετά το ματς Αμαλιάδας, οι κίτρινοι θα κοιτάξουν και πάλι τη Νίμπουρκ και το πώς θα ανατρέχουν τη διαφορά των 10 πόντων με την οποία ηττήθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, δεν επιτρέπεται η μετακίνηση οπαδών για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Κατόπιν απόφασης του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της ΑΕΚ στην Αμαλιάδα για τον αγώνα Κοροίβου-ΑΕΚ, στις 10/03/2018 (16:30), «για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Παρακαλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ να συμμορφωθούν προς την απόφαση αυτή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ