Μανωλόπουλος : «Να γράψουμε ιστορία με την Κύμη»

Μανωλόπουλος : «Να γράψουμε ιστορία με την Κύμη»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ενόψει του αγώνα κόντρα στον Προμηθέα Πατρών πως στην Κύμη φέτος έχουν τη δυνατότητα να γράψουν ιστορία, φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη της Basket League.

Η Κύμη έχει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία τη φετινή σεζόν, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της Εύβοιας να στηρίξει την ομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα Πατρών (10/13, 18:30).

Το blog του 31άχρονου φόργουορντ της Κύμης στον ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας φίλοι μου

Όπως σας είχα πει και στο προηγούμενο blog, την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος την αντιμετωπίσαμε ως μια ευκαιρία για να δουλέψουμε εντατικά στις προπονήσεις, εστιάζοντας στις αδυναμίες μας. Το τεχνικό επιτελείο μας πίεσε όλους, έτσι ώστε να κρατήσουμε ρυθμό και να βελτιωθούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η δουλειά επέδωσε καρπούς και πήραμε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Με αυτόν τον τρόπο φτάσαμε λοιπόν ήδη στις 8 νίκες, ένας αριθμός που πιστεύω μας βγάζει από τα σενάρια παραμονής.

Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η Κύμη έχει δείξει ότι είναι άκρως ανταγωνιστική, βρίσκεται με την αξία της στο μεσαίο επίπεδο δυναμικότητας και αφού κατάφερε τον αρχικό στόχο να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρσι, θα κυνηγήσει πλέον να γράψει ιστορία φτάνοντας όσο το δυνατόν ψηλότερα. Αυτό όμως δεν θα είναι κάτι εύκολο.

Μπροστά μας έχουμε δύσκολα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς αυτής της αγωνιστικής με τον Προμηθέα Πατρών, μια ομάδα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, έχει γεμάτο ρόστερ και ένα ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Έχουμε προετοιμαστεί για μια σκληρή και ιδιαιτέρως απαιτητική αναμέτρηση υψηλού ρυθμού και επιπέδου. Ο έλεγχος του ρυθμού και των λαθών, καθώς και το μακρινό σουτ θεωρώ ότι θα παίξουν πολύ καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος.

Σε ένα λοιπόν τόσο σημαντικό παιχνίδι χρειαζόμαστε κοντά μας όλο τον φίλαθλο κόσμο της Εύβοιας να μας δώσει την έξτρα ενέργεια που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε σε μια μεγάλη επιτυχία και για αυτό τους καλώ όλους στο γήπεδο για να μας στηρίξουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

Σωτήρης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ