Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Χάρις

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Χάρις

Ο Μάνι Χάρις τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ κι αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα μετά το πέρασμά του τη σεζόν 2017-2018.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στην ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι έχει τιμωρία από την FIBA λόγω των ban, με τον Μάνι Χάρις να είναι θεωρείται κλεισμένος.

Ο Αμερικανός έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ένωση και αναμένεται να είναι η ακριβότερη κίνηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ τη φετινή σεζόν, με την ομάδα να κάνει υπέρβαση για να τον κάνει και πάλι δικό της.

Στην Ένωση ξέρουν ότι αποτελεί έναν παίκτη που ξέρει καlά τα κατατόπια της ομάδας, καθώς και τις απαιτήσεις τόσο της Α1, όσο και του Basketball Champions League. Ελπίζουν πως η εμπειρία του και η ικανότητα που τον διακρίνει στο σκοράρισμα θα βοηθήσουν για να γίνει το βήμα παραπάνω σε όλοερς τις διοργανώσεις τη σεζόν που έρχεται, μετά την περσινή πλήρη αποτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Ο ίδιος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Στέφανο Δέδα σε Μπασακσεχίρ και Χάποελ Χολόν. 1χρονος άσος έπαιξε την τελευταία περίοδο στην Κίνα έχοντας 22,1 πόντους, 5,9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 25,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Η ΑΕΚ ακόμα δεν μπορεί να ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν, καθώς είναι σε ισχύ τα 13 ban εις βάρος της, μόλις όμως αρθούν, θα προβεί σε μπαράζ ανακοινώσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ