Στο Summer League με τους Σίξερς ο Κάρτερ, περιμένουν στον Ολυμπιακό

Στο Summer League με τους Σίξερς ο Κάρτερ, περιμένουν στον Ολυμπιακό

Ο Τάισον Κάρτερ δήλωσε συμμετοχή στο Summer League του NBA με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, την ώρα που έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη νέα σεζόν

Ο Τάισον Κάρτερ αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του για το NBA, δηλώνοντας συμμετοχή στο ερχόμενο Summer League όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα των Φιλαδέλφεια 76ερς με την ελπίδα πως θα καταφέρει να κερδίσει μία θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις του με το Λαύριο, ο 23χρονος κόμπο-γκαρντ ανάγκασε τον Ολυμπιακό να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και εν τέλει να επενδύσει σε αυτόν με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει εδώ και αρκετές εβδομάδες σε προφορική συμφωνία.

Ωστόσο, η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από τους ερυθρόλευκους, αφού ο Κάρτερ έχει πάρει την απόφαση να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο NBA, συμμετέχοντας στο Summer League της λίγκας με τους Σίξερς.

Παρά το γεγονός πως ο στόχος του είναι ιδιαίτερα δύσκολος έως απίθανος, ο ίδιος θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν δε τα καταφέρει, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός θα ανακοινώσει την απόκτησή του.

Να σημειωθεί πως οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για την περίπτωσή του, δηλαδή αν θα τον παραχωρήσουν δανεικό ή θα τον κρατήσουν στο ενεργό ρόστερ της ομάδας.

Φέτος, με τη φανέλα του Λαυρίου, μέτρησε 13.9 πόντους με 52.4% στο δίποντο, 42% στο δίποντο, 80% στις βολές, 3.3 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 13.6 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 26:40′ μέσο όρο και 33 παιχνίδια στη Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ