Σκουρτόπουλος : «Εχει δοθεί πνοή με την είσοδο Μπούμπουρα»

Σκουρτόπουλος : «Εχει δοθεί πνοή με την είσοδο Μπούμπουρα»

Η συνέντευξη Τύπου του Φάρου.

Ο Φάρος πέτυχε μια σπουδαίας σημασίας νίκη, επικρατώντας μέσα στα Τρίκαλα της τοπικής ομάδα, με τον Θανάση Σκουρτόπουλος να δηλώνει στη συνέντευξη Τύπου ότι η είσοδος της οικογένειας Μπούμπουρα στα διοικητικά της ΚΑΕ βοήθησε σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είμαστε δύο ομάδες και εμείς και τα Τρίκαλα που φέτος έχουμε διακριθεί περισσότερο για τα προβλήματα μας παρά για το αγωνιστικό κομμάτι και όπως καταλαβαίνετε η πίεση ήταν μεγάλη και στους δύο. Για εμάς τις τελευταίες μέρες με την είσοδο της οικογένειας Μπούμπουρα έχει δοθεί μια νέα πνοή, μια νέα ελπίδα.

Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και σήμερα πιστεύω ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά στο παιχνίδι, αν εξαιρέσουμε το πρώτο δεκάλεπτο ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχαμε καλές επιλογές και εάν αποφεύγαμε κάποια λαθάκια στο τέλος θα ήμασταν και λίγο πιο άνετοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και στα δικά μας για την νίκη και των Τρικάλων γιατί παλέψανε με ότι δυνάμεις είχανε όπως σε όλα τα τελευταία παιχνίδια και είναι αξιέπαινοι. Καλή συνέχεια, εμείς συνεχίζουμε το μυαλό μας είναι ήδη στο επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ