Τι λένε στις ΗΠΑ για Παπαπέτρου και Σπερς

Τι λένε στις ΗΠΑ για Παπαπέτρου και Σπερς

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τις τελευταίες μέρες ακούγεται συχνά πυκνά στο ρεπορτάζ των Σπερς, με το Σαν Αντόνιο να φέρεται πως παρακολουθεί στενά τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν μερικές εβδομάδες με τον Παναθηναϊκό και να αρνήθηκε όλες τις προτάσεις από την Ευρώπη, όμως το σενάριο να μετακομίσει στο ΝΒΑ φαίνεται πως παραμένει ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Έλληνα φόργουορντ να απασχολεί έντονα τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τους Αμερικανούς να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να πάει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μάλιστα άμεσα.

Το όνομα του Παπαπέτρου συνδέεται με τα «σπιρούνια», ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει πολύ καλή άποψη, αλλά εδώ και λίγες ώρες στις ΗΠΑ τα «γυρνάνε», με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Νόα Μάγκαρο Τζόρτζ να ξεκαθαρίζει μέσω ανάρτησής του στο twitter, πως δεν είναι βέβαιος ότι όντως οι Σπερς τσεκάρουν την περίπτωση του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει:

«Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς εννοούν με το υποτιθέμενο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του. Πρόσφατα υπέγραψε διετή ανανέωση με τον Παναθηναϊκό στις αρχές του Ιουλίου, οπότε διαβάστε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ με επιφύλαξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ