Στην Αθήνα ο Φλόιντ – «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ»

Στην Αθήνα ο Φλόιντ – «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ»

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Τζεχάιβ Φλόιντ από σήμερα το πρωί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε ενθουσιασμένος για την παρουσία του στους «πράσινους».

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ έφτασε στην Αθήνα σήμερα (10/8) το πρωί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να αρχίσει τις προπονήσεις.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» για 1+1 χρόνια και είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην θέση του σέντερ.

Την περασμένη σεζόν ο Φλόιντ αρχικά αγωνίστηκε στον Προμηθέα, ωστόσο αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα με την οποία μέτρησε 10.7 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα λίγο μετά την άφιξη του παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκεται σε ένα σπουδαίο κλαμπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζεχάιβ Φλόιντ: 

«Νιώθω πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και αποτελεί τιμή για κάθε παίκτη να φορά τη φανέλα του. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας και να αγωνιστώ στο ΟΑΚΑ μπροστά στους φιλάθλους μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι απίστευτη και θέλω πολύ να τη ζήσω. Πιστεύω πως η σεζόν που έρχεται θα είναι εξαιρετική. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ