Ένας Ολυμπιακός εξ Ιαπωνίας

Ένας Ολυμπιακός εξ Ιαπωνίας

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία ξετύλιξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με έναν φίλο της ομάδας που είδε δια ζώσης την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαμπεργκ. Ένας Ιάπωνας φωτογράφος λοιπόν τραβούσε μανιωδώς λήψεις στο εν λόγω ματς, εστιάζοντας κυρίως σε έναν παίκτη: τον Βασίλη Σπανούλη! Και οι λόγοι δεν ήταν καθαρά επαγγελματικοί… Αυτό άλλωστε το φανέρωνε και το κασκόλ […]

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία ξετύλιξε η ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφορικά με έναν φίλο της ομάδας που είδε δια ζώσης την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπαμπεργκ. Ένας Ιάπωνας φωτογράφος λοιπόν τραβούσε μανιωδώς λήψεις στο εν λόγω ματς, εστιάζοντας κυρίως σε έναν παίκτη: τον Βασίλη Σπανούλη! Και οι λόγοι δεν ήταν καθαρά επαγγελματικοί… Αυτό άλλωστε το φανέρωνε και το κασκόλ του Ολυμπιακού που ήταν περασμένο στον λαιμό του!

Ο Nomura Yoshihiro, περί ου ο λόγος, βρέθηκε στην Ελλάδα για να «καλύψει» το 28th Athens International Sailing Week 2018 και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον εδώ και χρόνια αγαπημένο του παίκτη!

«Μου αρέσει το μπάσκετ πάρα πολύ. Στην Ιαπωνία το 2006 παρακολούθησα με την γυναίκα μου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τότε η Εθνική Ελλάδος είχε κερδίσει τις ΗΠΑ, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα! Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης… Φοβεροί παίκτες!», είπε στο Olympiacosbc.gr μιλώντας στα ελληνικά (!) και στην συνέχεια εξήγησε τον λόγο της παρουσίας του στο ΣΕΦ: «Έχω έρθει στην Αθήνα για δουλειά για Athens International Sailing Week. Είμαι φωτογράφος. Και επειδή παρακολουθώ πάντα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σπανούλη ήρθα να δω την αναμέτρηση. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από παλιά! Είναι καλλιτέχνης!».

Όσον αφορά στην αγάπη του για την γλώσσα μας, ο Nomura Yoshihiro ξεκαθάρισε πως δεν έχει να κάνει με μπάσκετ. «Με την γυναίκα που παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Οπότε πριν 11 χρόνια αποφασίσαμε να μάθουμε ελληνικά. Ακόμη συνεχίζουμε τα μαθήματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ