Έβανς – «Εκπληκτικοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ανυπομονώ για την νέα σεζόν»

Έβανς – «Εκπληκτικοί οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ανυπομονώ για την νέα σεζόν»

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Τζέρεμι Έβανς στάθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την έναρξη της νέας σεζόν.

O Tζέρεμι Έβανς έφτασε στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει στα πράσινα.

Ο 33χρονος Αμερικανός φόργουορντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και εξέφρασε τα συναισθήματά του για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα. Ανυπομονώ πραγματικά να ξεκινήσω προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό και να αρχίσει η σεζόν. Να δουλέψω με τους νέους συμπαίκτες και τους προπονητές μου ώστε να έχουμε μια καλή σεζόν. Πραγματικά αισιοδοξώ πως μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Euroleague, όπου στόχος μας είναι να προκριθούμε στα Play offs διεκδικώντας την είσοδό μας στο Final 4».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους φιλάθλους της ομάδας τους οποίους χαρακτήρισε εκπληκτικούς: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Παίζω στη Euroleague τα τελευταία χρόνια οπότε γνωρίζω καλά τη δυναμική του. Επίσης ξέρω και για τους φιλάθλους του. Είναι εκπληκτικοί, γεμίζουν το γήπεδο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα. Ανυπομονώ να βιώσω αυτή την ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

Στο τέλος μίλησε και για τι περιμένει από τον ίδιο ενόψει της νέας σεζόν: «Προσωπικός μου στόχος μου είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους. Να τη βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντοτε η κατάκτηση όλων των τίτλων. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θα πρέπει να παίζουμε σκληρά σε κάθε ματς και να τα αντιμετωπίζουμε όλα σαν να είναι το τελευταίο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ