Παναθηναϊκός – Γιατί δεν έπαιξε πολύ ο Πέρι στο φιλικό με τον Απόλλωνα

Παναθηναϊκός – Γιατί δεν έπαιξε πολύ ο Πέρι στο φιλικό με τον Απόλλωνα

Ο Κέντρικ Πέρι δεν αγωνίστηκε αρκετά στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε για το λόγο που συνέβη αυτό.

Ο Κέντρικ Πέρι δεν χρησιμοποιήθηκε αρκετά στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ο τραυματισμός του Πέρι ήταν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε λίγο πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς ο παίκτης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο.

Μάλιστα στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ο Κέντρικ Πέρι έκανε ειδική θεραπεία για την αποκατάσταση του προβλήματος του στο γόνατο.

Εξαιτίας της τενοντίτιδας στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί δεν κατάφερε να αγωνιστεί όσο θα ήθελε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας.

Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του, ενώ σήμερα πραγματοποιήθηκε και προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Την Τρίτη (7/9) ο Παναθηναϊκός δίνει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κόντρα στη Ζενίτ την ομάδα του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Τσάβι Πασκουάλ. Το παιχνίδι κόντρα στη ρωσική ομάδα είναι ένα δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό, αφού και οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες σε λίγο καιρό για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ