«Αποχαιρέτησε» τον πατέρα του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (pics)

«Αποχαιρέτησε» τον πατέρα του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (pics)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού και η οικογένεια των «ερυθρόλευκων» παραβρέθηκαν στο «ύστατο χαίρε» του Σάββα Σφαιρόπουλου.

Μία μέρα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έζησε μία από τις πιο δύσκολες μέρες στην ζωή του. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του Σάββα, η οποία τελέσθηκε στην Καλαμαριά.

Στο πλευρό του προπονητή των «ερυθρόλευκων» ήταν η οικογένειά του, ενώ κοντά του ήταν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στο τελευταίο «αντίο» του πατέρα του.

Μαζί του ο Κώστας Παπανικολάου που παραμένει τραυματίας, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team Manager, Χρήστος Μπαφές, ενώ στεφάνια απέστειλαν οι πρόεδροι των Πειραιωτών, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης, ο Μίλαν Τόμιτς και οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Τη συμπαράστασή του προς τον Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξε με την κατάθεση στεφάνων και ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τέλος στεφάνια υπήρχαν και από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον Σωκράτη Κόκκαλη, τον σύνδεσμο Βετεράνων μπάσκετ του Ολυμπιακού, την ΕΟΚ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ