ΕΟΚ για Ίβκοβιτς – «Η προσφορά του στην πρόοδο του αθλήματος είναι παγκόσμια»

ΕΟΚ για Ίβκοβιτς – «Η προσφορά του στην πρόοδο του αθλήματος είναι παγκόσμια»

Το δικό της μήνυμα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς έστειλε η διοίκηση της ΕΟΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων την παγκόσμια προσφορά του εκλιπόντος στο άθλημα

Όλος ο μπασκετικός κόσμος αποχαιρετά έναν από τους κορυφαίους της ιστορίας, τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών.

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η διοίκηση της ΕΟΚ η οποία, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για την παγκόσμια προσφορά του άλλοτε σπουδαίου Σέρβου στο μπάσκετ σε παγκόσμια εμβέλεια και φυσικά στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«»Έφυγε» ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ πέθανε σήμερα σε ηλικία 78 ετών. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ένας Σέρβος με μεγάλη παρουσία στην Ελλάδα που ένιωθε δεύτερη πατρίδα του.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος Βαγγέλης Λιόλιος εκφράζουν τη θλίψη τους για την σημαντική αυτή απώλεια. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος με ουσιαστική προσφορά στην πρόοδο του αθλήματος παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας, αφού συνδύασε την προπονητική του παρουσία με σημαντικές επιτυχίες ομάδων σε διεθνείς διοργανώσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ