Αγγελόπουλος – «Είμαστε συγκλονισμένοι για τον Ίβκοβιτς»

Αγγελόπουλος – «Είμαστε συγκλονισμένοι για τον Ίβκοβιτς»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με μια προσωπική του δήλωση αποχαιρετά, αλλά και αποθεώνει ταυτόχρονα τον σπουδαίο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Μάκης Αγγελόπουλος ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ  με προσωπική του δήλωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αποχαιρέτησε και αυτός με την σειρά του τον σπουδαίο προπονητή.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Μάκης Αγγελόπουλος ο χαμός του συνιστά απώλεια για το ευρωπαϊκό, αλλά και για το παγκόσμιο μπάσκετ, ενώ εξέφρασε και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάκης Αγγελόπουλος στην δήλωση του:

«Ο χαμός του Ντούσαν Ίβκοβιτς συνιστά απώλεια για το ευρωπαϊκό, αλλά και για το παγκόσμιο Μπάσκετ. Συγκλονιστήκαμε με την τραγική είδηση.

Το όνομά του βρίσκεται βεβαίως ήδη καταχωρημένο, σε περίοπτη θέση, στις ολόχρυσες σελίδες του Βιβλίου της ένδοξης Ιστορίας μας με κεφαλαία γράμματα.

Είχαμε την τύχη και ως Διοίκηση να τον γνωρίσουμε και τιμήσουμε στους πρώτους μήνες της θητείας μας, τον Σεπτέμβριο του 2015, στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ομάδας μας επί τεχνικής ηγεσίας Ντράγκαν Σάκοτα, με αντίπαλο την περίφημη ΤΣΣΚΑ Μόσχας της οποίας ήταν προπονητής.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ