ΑΕΚ – Το κλειστό στα Άνω Λιόσια απέκτησε άδεια λειτουργίας

ΑΕΚ – Το κλειστό στα Άνω Λιόσια απέκτησε άδεια λειτουργίας

Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η ΑΕΚ ενημέρωσε πως το νέο της γήπεδο, το κλειστό των Άνω Λιοσίων απέκτησε άδεια λειτουργίας

Όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη νέα έδρα της ΑΕΚ αφού οι «κιτρινόμαυροι» μέσω επίσημης ανακολινωσης, ενημέρωσαν πως το κλειστό στα Άνω Λιόσια πήρε το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίησή του και απέκτησε άδεια λειτουργίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Ένωσης»:

«Ακόμη μία «ιστορική ημέρα» καταγράφεται στη διαδρομή της ΑΕΚ BC της νέας εποχής.

Ύστερα από επίπονες και συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού μας, το «Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων», στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59, του Δήμου Φυλής, το (νέο) «Σπίτι» μας, απέκτησε άδεια Λειτουργίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Aττικής, στις 16/09/21, χορηγήθηκε άδεια, «η εν θέματι αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Η AEK BC ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού τής πληθώρας των κρατικών υπηρεσιών, που συνεργάστηκαν άψογα και υποδειγματικά μαζί μας επί 14 μήνες, προκειμένου να επιτευχθεί το τιτάνιο έργο του εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των κωλυμάτων.

Η AEK BC ευχαριστεί, επίσης, και όλους όσοι προσπάθησαν με εμμονή και επιμονή να ορθώσουν ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά και πάσης άλλης φύσεως εμπόδια, καθώς μας δίνουν επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ