Γαλατσόπουλος – «Όλοι μαζί για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

Γαλατσόπουλος – «Όλοι μαζί για το καλό του ελληνικού μπάσκετ»

O Βαγγέλης Γαλατσόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι πρέπει να παλέψουν όλοι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, ενώ είπε το δικό του αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

O Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε κατά τη διάρκεια της παρουσίαση των ομάδων της Basket Leaue και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους συλλόγους, ενώ στάθηκε και στην απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρόεδρου της Basket League:

«Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζουμε στην παρουσίαση της Stoiximan Basket League για τη σεζόν 2021-22, με την οποία γίνεται το άτυπο τζάμπολ της νέας χρονιάς. Αρχικά να εκφράσω κι εγώ ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ τη θλίψη μου για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το αγαπημένου μου «Ντούντα», ενός ανθρώπου που πρόσφερε πολλά στο ελληνικό μπάσκετ και που αγάπησε τη χώρα μας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν από τις μεγαλύτερε μορφές του παγκοσμίου μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στο Βελιγράδι.

Φίλες και φίλοι το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 2 Οκτωβρίου θα μας προσφέρει συγκινήσει για τους επόμενους 9 μήνες, θα είναι ξεχωριστό για μία σειρά από λόγους. Θα υποδεχτούμε και πάλι στα γήπεδα της Stoiximan Basket League ton κόσμο που είναι ο έκτος παίκτης.

Είναι μία πρόκληση για όλους. Τον ΕΣΑΚΕ, τις ΚΑΕ, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές του πρωταθλήματος. Αυτός ο κόσμος που θα έχει την ευκαιρία ξανά να δει από κοντά την ομάδα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ