Αποθέωση για Σπανούλη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού! (pics+vids)

Αποθέωση για Σπανούλη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού! (pics+vids)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Απόλλωνα, βρέθηκαν στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και αποθέωσαν τον μέχρι πρότινος ηγέτη των Πειραιωτών.

Αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς. Ο λόγος για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο μέχρι πρότινος ηγέτης των Πειραιωτών πριν από λίγους μήνες αποχώρησε από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος στην σπουδαία του καριέρα. Λόγω του Covid-19 και των περιορισμών που ίσχυαν για τους αθλητικούς χώρους, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν μπόρεσαν να τον αποχαιρετήσουν όπως θα ήθελαν. Όπως αρμόζει σε έναν θρύλο του συλλόγου, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο Βασίλης Σπανούλης.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/9), λοιπόν, εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο σπίτι του πρώην «ερυθρόλευκου» ηγέτη και τον αποθέωσαν, με τον Βασίλη Σπανούλη να γίνεται ένα με τον κόσμο των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, περίπου 250 οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, που βρισκόντουσαν στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης αποχώρησαν από το φαληρικό γήπεδο και πήγαν στο σπίτι του Σπανούλη, όπου στήθηκε ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι, προς τιμήν του μέχρι πρότινος αρχηγού του Ολυμπιακού.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών άναψαν καπνογόνα και έκαναν τη νύχτα μέρα για τον Βασίλη Σπανούλη, με τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού να μένει άφωνος με όσα είδε να συμβαίνουν έξω από το σπίτι του, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Ο εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την πρόθεση των «ερυθρόλευκων» οπαδών.

Ο Βασίλης Σπανούλης, γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό από την έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί των Πειραιωτών, βγήκε έξω και έγινε ένα με τον κόσμο, με τον «Kill Bill» να υποκλίνεται στο μεγαλείο των φίλων του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του, ο κόσμος του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού, τον ευχαρίστησε για όσα πρόσφερε στην αγαπημένη τους ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που φορούσε τη φανέλα με τον δαφνοστεφανόμενο έφηβο.

Από την πλευρά του ο Σπανούλης είπε: «Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε και με αγαπήσατε όπως σας αγάπησα κι εγώ. Πάντα είχα στο μυαλό το πως θα σας κάνω περήφανους. Να είστε δίπλα στην ομάδα όπως πάντα. Σας αγαπάω πάρα πολύ».

Δείτε τα βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ