Κολοσσός – Η είσοδος στα playoff είναι μονόδρομος (pics+vids)

Κολοσσός – Η είσοδος στα playoff είναι μονόδρομος (pics+vids)

Ο Κολοσσός Ρόδου την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος και φέτος ψάχνει το κάτι περισσότερο στην Basket League.

Ο Κολοσσός Ρόδου φιλοδοξεί την φετινή χρονιά να φτάσει ακόμα ακόμα πιο ψηλά, καθώς πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα προημιτελικά των playoff η ομάδα της Ρόδου κληρώθηκε με το Λαύριο, αλλά δεν είχε καμία τύχη απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, η οποία έφτασε μέχρι και τους τελικούς της Basket League.

Οι Ροδίτες στα συγκεκριμένα παιχνίδια είχαν παραταχθεί με μόλις δέκα παίκτες, καθώς είχαν ταλαιπωρηθεί από αρκετά κρούσματα κορωνοϊού.

Οι στόχοι του Κολοσσού Ρόδου παραμένουν και φέτος υψηλοί, καθώς θέλουν για ακόμη χρονιά να είναι μέσα στην οκτάδα για να αγωνιστούν και πάλι στα playoff της Basket League.

Πόσο άλλαξε με πέρυσι

Αρκετές αλλαγές έγιναν στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς αρκετοί παίκτες αποχώρησαν, αλλά έγιναν και σημαντικές προσθήκες σε καίριες θέσεις, ώστε να είναι πανέτοιμη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League.

Μια από τις πιο ποιοτικές μεταγραφές της φετινής χρονιάς για την ομάδα του Κολοσσού είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Κιμ Τιλί, αλλά και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος άφησε τον ΠΑΟΚ μετά από εννέα χρόνια.

Μαζί με τους δύο προαναφερθέντες ακόμα ήρθαν οι Στέφαν Μομίροφ, Άγγελος Μιρόσαβιτς, Μανώλης Χατζηδάκης, Μπλαζ Μέσιτσεκ, Στέργιος Πράπας, Διαμαντής Σλαφτ σάκης, Κένι Γουίλιαμς, Νίκος Καμπούρης, Σον Μίλερ και Στέφαν Ποτ.

Από την περσινή ομάδα παρέμειναν και για την νέα σεζόν οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Σωτήρης Μπιλλής.

Παρελθόν για την ομάδα του Κολοσσού αποτελούν οι Κερέμ Καντέρ, Γκλιν Γουότσον, Νίκολα Ντράγκοβιτς, Θοδωρής Ζάρας, Κάλικ Σπάισερ, Ντομινίκ Άρτις, Μιχάιλο Άντριτς και Νίκος Καμαριανός.

Το ρόστερ

Γκαρντ: Ποτ, Ξανθόπουλος, Ουίλιαμς, Μεσίτσεκ, Μιροσβάτις,

Φόργουορντ: Μίλερ, Μομίροβ, Πράπας, Τίλι, Σλαφτσάκης, Μπιλλής

Σέντερ: Μαργαρίτης, Καμπούρης, Χατζηδάκης

Προπονητής

O Ηλίας Καντζούρης θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας τον εμπιστεύτηκαν και πάλι με την αρκετά καλή περσινή παρουσία, όπου με την 7η θέση που κατέλαβε η ομάδα αγωνίστηκε στα playoff της Basket League.

Η επιτυχία του εξασφάλισε πως θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και φέτος. Το ρόστερ για αυτή τη σεζόν ενισχύθηκε σημαντικά με αρκετούς και έμπειρους παίκτες, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο του προπονητή, ώστε να καταφέρει να ανέβει ακόμα πιο ψηλά από την 7η θέση που κατάκτησε πέρσι.

Το αστέρι

Ο Κολοσσός Ρόδου ενισχύθηκε σημαντικά την φετινή χρονιά και πολλοί θα μπορούσαν να ηγηθούν της προσπάθειας που πρόκειται να κάνει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Σίγουρα πολλοί καλοί παίκτες και με αρκετή ποιότητα στο φετινό ρόστερ είναι ο Κιμ Τιλί, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης αλλά και ο Στέφαν Ποτ.

Ο Σέρβος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην στη Βοσνία και την Ιγκοκέα με την οποία μέτρησε 25 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, έχοντας μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ, ενώ σε 11 παιχνίδια στο Basketball Champions League μέτρησε αντίστοιχα 4,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ.

Που μπορεί να φτάσει

Ο Κολοσσός Ρόδου με οδηγό την περσινή σεζόν θέλει σίγουρα για ακόμη μια χρονιά να μπει στα playoff της Basket League.

Φέτος η ομάδα έχει αποκτήσει καλούς και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα και μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα να φτάσει ακόμη πιο ψηλά από την 7η θέση που κατέκτησε πέρσι. Το μόνο που απομένει είναι να αποδειχθεί και μέσα στο γήπεδο το που μπορούν να φτάσουν οι Ροδίτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ