Πρεμιέρα σήμερα για την Basket League

Πρεμιέρα σήμερα για την Basket League

Σήμερα κάνει πρεμιέρα η Basket League με τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Λαύριο και το Περιστέρι με τον Προμηθέα να ξεχωρίζουν.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα και το πρωτάθλημα της Βasket League με τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Λαύριο και το Περιστέρι με τον Προμηθέα να ξεχωρίζουν.

Το νέο πρωτάθλημα αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον μετά και την επιστροφή του Ολυμπιακού στην μεγάλη κατηγορία και όπως φαίνεται οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί αρκετά και αναμένεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα.

Η αυλαία ανοίγει με το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και το Λαύριο με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και οι προπονητές θα έχουν στη διάθεσή τους όλους τους παίκτες. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τις 17:00.

Ένα ακόμα παιχνίδι διεξάγεται στις 17:00 αυτό ανάμεσα στη Λάρισα και τον κολοσσό. Ο Κολοσσός Ρόδου θα ξεκινήσει με -1 πόντο στην βαθμολογία καθώς κατέθεσε εκπρόθεσμα τον φάκελο του στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού.

Στις 20:00 αναμετρώνται το Περιστέρι με τον Προμηθέα. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σαλούστρο, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Από την άλλη πλευρά ο Προμηθέας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και Λουίς Κασιμίρο θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/10
17:00 Λάρισα-Κολοσσός (ERTFlix)
17:00 ΠΑΟΚ-Λαύριο (ΕΡΤ3)
20:00 Περιστέρι-Προμηθέας (ΕΡΤ3)

Κυριακή 3/10
16:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (ΕΡΤ3)
17:00 Απόλλων Πάτρας-Ιωνικός Νίκαιας (ERTFlix)
20:00 Άρης-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ