Χάκετ – «Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική ανάμνηση που έχω από τον Σπανούλη»

Χάκετ – «Αυτή είναι η πιο χαρακτηριστική ανάμνηση που έχω από τον Σπανούλη»

Ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε σε μέσο της Ρωσίας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κορυφαία ανάμνηση που έχει από τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει «ριζώσει» στη Μόσχα, εκεί όπου βρίσκεται από το 2018, με την «ομάδα του στρατού» να είναι πρόθυμη να του επεκτείνει και για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του, που εκπνέει το καλοκαίρι.

Ο 34χρονος γκαρντ παραχώρησε συνέντευξη σε ρωσική ιστοσελίδα, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό και θυμήθηκε την πιο χαρακτηριστική ανάμνηση που έχει από τον Kill Bill.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «νομίζω πως το βασικότερο όλων είναι η αφοσίωση που είχε, η διάθεση για δουλειά, ο τρόπος που σκεφτόταν και λειτουργούσε. Ήταν τρομερά προσηλωμένος στη διαδικασία να πετύχει και αυτό επηρέαζε τους πάντες γύρω του. Το έδειχνε κάθε μέρα αυτό. Ποτέ δεν παραπονέθηκε για κάτι, ποτέ δεν έδειξε κάτι λιγότερο από το 100% αυτού που είχε. Πιστεύω πως αυτό είναι που τον έκανε σπουδαίο.

Η αγαπημένη μου είναι αυτή από τους τελικούς του πρωταθλήματος το 2016, όταν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη παράταση. Παίζαμε στο ΟΑΚΑ, όπου είχε περίπου 20 με 25 χιλιάδες φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Είχαμε τη δυνατότητα τότε να κλείσουμε τη σειρά στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου μας κι ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε το νικητήριο καλάθι μπροστά στον Δημήτρη Διαμαντίδη, έναν άλλο θρύλο του αθλήματος. Ένα αντίστοιχο καλάθι είχε βάλει και στον δεύτερο τελικό, στο ίδιο γήπεδο. Αποφάσισε την έκβαση της σειράς με αυτά τα σουτ. Ήμουν στη γωνία και περίμενα να δω τι θα γίνει μετά και… ουάου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ