Μουράτος – «Να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες της Λάρισας»

Μουράτος – «Να εκμεταλλευθούμε τις αδυναμίες της Λάρισας»

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε για το παιχνίδι του Λαυρίου με τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Basket League (17/10, 20:00),

Ο Βασίλης Μουράτος μίλησε στο blog του στο site του ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση του Λαυρίου με τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Basket League (17/10, 20:00). Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως οι «μεταλλωρύχοι» θα πρέπει να εκμεταλλευθούν τις αδυναμίες της θεσσαλικής ομάδας για να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μουράτος:

Η εμφάνισή μας απέναντι στον Ολυμπιακό δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι.

Η ομάδα μας αυτή την εβδομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στη Λάρισα. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό τόσο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος όσο και για τον τομέα της ψυχολογίας μας που πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα ενόψει ενός εξίσου δύσκολου παιχνιδιού στην Ισπανία απέναντι στη Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη.

Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί πολύ καλά, υπήρχαν αρκετές μέρες για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Σίγουρα η Λάρισα στην έδρα της είναι μια πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα όμως πιστεύω ότι αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και είμαστε αυτοί που πρέπει στο τερέν, θα καταφέρουμε να πάρουμε το «ροζ φύλλο» αγώνα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ