ΑΕΚ – Ψάχνεται με Μπράουν, stand by ο Γκριν

ΑΕΚ – Ψάχνεται με Μπράουν, stand by ο Γκριν

Τον Άντονι Μπράουν προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ, έχοντας ταυτόχρονα στο... περίμενε τον Έρικ Γκριν.

Τις τρύπες που έχει στο ρόστερ της θέλει να κλείσει η ΑΕΚ, με τη διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να βρει λύσεις όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η Ένωση φέρεται να έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις και να τα έχει βρει σε όλα με τον Έρικ Γκριν. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που αγωνίστηκε με τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2016/17, πριν φορέσει τις φανέλες των Βαλένθια, Φενέρμπαχτσε και Μπασάκσεχιρ, με την οποία την περασμένη σεζόν είχε 18,8 πόντους (35,5% στα τρίποντα), 3,4 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 32,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει ολοκληρώσει τα πάντα στην υπόθεση, καθώς ο Αμερικανός δεν είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας, διότι αγωνίζεται στην ίδια θέση με Ανγκόλα και Παππά.

Προτεραιότητα των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Άντονι Μπράουν που αγωνίζεται ως «3». Ο Αμερικανός, ύψους 2,01μ, προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη γαλλική Μετροπολιτάν, με την οποία μέτρησε 2,9 πόντους (με 45% στα τρίποντα), 4,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ σε 29,8 λεπτά κατά μέσο όρο.

Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τον Μπράουν, τότε η ΑΕΚ αναμένεται να ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Γκριν και να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ