Παναθηναϊκός – Τα ρεκόρ του Παπαγιάννη από τον αγώνα με το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Τα ρεκόρ του Παπαγιάννη από τον αγώνα με το Περιστέρι

Ο Γιώργος Παπαγιάννης τελείωσε με double double (14π., 12ριμπ.) τον αγώνα του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τα ρεκόρ του Έλληνα σέντερ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν στους διακριθέντες στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου για την 4η αγωνιστική της Basket League, πετυχαίνοντας το πρώτο double double της σεζόν (14π., 12ριμπ.) και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε τα milestone του Έλληνα σέντερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ένα πολύ παραγωγικό βράδυ είχε ο Γιώργος Παπαγιάννης στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Περιστερίου Vitabiotics. Ο διεθνής σέντερ αναρριχήθηκε στις ιστορικές λίστες των «πράσινων» στο επαγγελματικό ριμπάουντ.

Πιο συγκεκριμένα…

*Ο Γιώργος Παπαγιάννης κυριάρχησε στις δύο ρακέτες. Είχε 14 πόντους και 12 ριμπάουντ για να σημειώσει το πρώτο double-double του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη φετινή Stoiximan Basket League. Ήταν το έκτο για την 4η αγωνιστική.

*Επτά από τα 12 ριμπάουντ του διεθνή σέντερ ήταν στην επίθεση και με αυτά ισοφάρισε το ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος αφού επτά είχε και ο Ουσμάν Κρουμπάλι την περασμένη εβδομάδα, στο εντός έδρας ματς της Λάρισας με το Λαύριο Megabolt.

*Ο Παπαγιάννης έγινε σήμερα ο 26ος σκόρερ και ο 13ος ριμπάουντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Stoiximan Basket League. Με τους 14 πόντους του έφτασε τους 882 και ξεπέρασε τον Μίκαελ Κοχ που είχε 869 από το 1996 ως το 2001. Με τα 12 ριμπάουντ του έφτασε τα 539 και προσπέρασε τον Ντάριλ Μίντλετον που είχε 533 από το 2000 ως το 2005.

*Ακόμη ο Παπαγιάννης με τα δύο λάθη του έφτασε και ξεπέρασε τα 100 σε 120 αγώνες της Stoiximan Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ