Άρης – Συνέχισε το ατομικό ο Σχίζας, εκτός παρέμειναν Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου

Άρης – Συνέχισε το ατομικό ο Σχίζας, εκτός παρέμειναν Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου

Με τα γνωστά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει Λαυρίου.

Ο Άρης άφησε πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και πλέον επικεντρώνεται στην προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στο Λαύριο.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε απρόοπτα, καθώς ο Σταύρος Σχίζας συνέχισε κανονικά το ατομικό του πρόγραμμα και την Τρίτη θα επιχειρήσεις να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, παράλληλα, εκτός συνεχίζουν να είναι οι Σιδηροηλίας και Νετζήπογλου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, με το Λαύριο Megabolt (Σάββατο 30/10, 17:00).

Στη μεσημεριανή προπόνηση που έλαβε χώρα, ο Σταύρος Σχίζας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη 26/10 θα επιχειρήσει να μπει στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας. Απόντες ήταν και οι Γιάννης Σιδηροηλίας, Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας μετά από τους τραυματισμούς τους (κοιλιακοί προσαγωγοί και διάστρεμμα, αντίστοιχα).

Πριν από την προπόνηση, οι καλαθοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και το προσωπικό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ υποβλήθηκαν σε τεστ Covid-19. Ο ΑΡΗΣ θα συνεχίσει την προετοιμασία του την Τρίτη, με μία απογευματινή προπόνηση στο «Nick Galis Hall».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ