Ο «1.400αρης» Χρυσικόπουλος και όλα τα ρεκόρ της νίκης του Περιστερίου

Ο «1.400αρης» Χρυσικόπουλος και όλα τα ρεκόρ της νίκης του Περιστερίου

Το Περιστέρι σημείωσε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και ο ΕΣΑΚΕ ασχολήθηκε με την καταγραφή ρεκόρ διαφόρων παικτών του συλλόγου.

Το Περιστέρι πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπως είπε και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με τον ΜακΚρί να χαρίζει τη νίκη στους φιλοξενούμενος στην εκπνοή, σε μια νίκη που συνοδεύτηκε με πολλά ατομικά ρεκόρ διαφόρων παικτών της ομάδας των δυτικών προαστίων, μεταξύ αυτών κι ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ο πρώην φόργουορντ του ΠΑΟΚ ανέβηκε στη λίστα συμμετοχών στην Basket League και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ κατέγραψε όλα τα ενδιαφέροντα στατιστικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το επίσημο σάιτ του πρωταθλήματος:

«Ο Τσαντ Μπράουν ήταν ο κορυφαίος του Περιστερίου Vitabiotics βάσει του ranking, έχοντας 19 βαθμούς. Ο Αμερικανός σέντερ είχε μια γεμάτη στατιστική μέσα στην οποία καταγράφηκαν τρεις ασίστ. Στις προηγούμενες 13 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League είχε συνολικά τέσσερις ασίστ χωρίς να ξεπεράσει τη μια σε κάποιο από αυτά.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος αγωνιζόμενος απέναντι σε μία από τις πρώην ομάδες του έφτασε σε διπλό ατομικό επίτευγμα. Με τους 15 πόντους του έφτασε τους 1.400 σε 231 αγώνες στη Stoiximan Basket League ενώ έχοντας 4/9 δίποντα, έφτασε και ξεπέρασε τα 400 στην κατηγορία. Έχει 403/712 (56,6%).

Ο Χρήστος Σαλούστρος στα 12:13 που αγωνίστηκε είχε τρεις πόντους και δύο αμυντικά ριμπάουντ. Έτσι έγινε ο 63ος παίκτης στην ιστορία του Περιστερίου Vitabiotics που έφτασε τους 200 πόντους και ο 44ος που έφτασε τα 100 αμυντικά ριμπάουντ στο Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ