ΑΕΚ : «Όλοι ΟΑΚΑ με Λαύριο και Στρασμπούρ»

ΑΕΚ : «Όλοι ΟΑΚΑ με Λαύριο και Στρασμπούρ»

Η ΑΕΚ δίνει δύο καθοριστικές εντός έδρας αναμετρήσεις, κόντρα σε Λάυριο και Στρασμπούρ, σε διάστημα μερικών ημερών και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα.

Kάλεσμα στον κόσμο της για να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στα παιχνίδια κόντρα σε Λάυριο (24/3) και Στρασμπούρ (28/3) απηύθυνε η ΑΕΚ, μέσω ανακοίνωσης της.

Η τιμή εκκίνησης των εισιτηρίων και των δύο αναμετρήσεων θα είναι στα 5 ευρώ, σε μια προσπάθεια προσέλκυσης όλο και περισσότερων φίλων των «κιτρινόμαυρων».

Ήδη, η κινητικότητα από πλευράς κόσμου είναι ιδιαίτερα έντονη, κυρίως για το παιχνίδι κόντρα στην Στρασμπούρ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» συνεχίζει την προσπάθειά της σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και θέλει τους οπαδούς της στο πλευρό της.

Ενημερώνουμε, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες με Λαύριο και Στρασμπούρ συνεχίζεται κανονικά, διαδικτυακά και από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πιο αναλυτικά: Το Σάββατο (24/03) και ώρα 17:00, η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, το Λαύριο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Basket League.

Την Τετάρτη (28/03) και ώρα 19:30, η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Στρασμπούρ στον πρώτο προημιτελικό (φάση των «8») του Basketball Champions League.

ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων – Tηλ: 210 6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, Παρασκευή έως Δευτέρα, και την ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια 3 ώρες πριν από την έναρξη.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ