Λούντζης – «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε»

Λούντζης – «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε»

Ο Μιχάλης Λούντζης στάθηκε στην καλή δουλειά που έκανε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ, ενώ επισήμανε πως κανένα ματς δεν είναι αγγαρεία.

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει πως δεν υπάρχουν ματς-αγγαρείες και ότι στο δεύτερο μέρος το κλειδί ήταν η άμυνα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη δική του συμμετοχή, επισημαίνοντας πως νιώθει την εμπιστοσύνη και ότι προσπαθεί πάντα να βοηθά.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Λούντζης:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν ανταγωνιστικός, αλλά εμείς μέσα από την άμυνά μας και με τη σκληράδα που δείξαμε φτάσαμε στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά στο δεύτερο μέρος βγάλαμε ενέργεια.

Δεν είναι ματς-αγγαρεία αυτά για μας, είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε δύο δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα και μετά για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που είχε λείψει στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για τον δικό του ρόλο: «Νιώθω ότι με εμπιστεύονται και προσπαθώ όταν χρησιμοποιούμαι από τον προπονητή να βοηθώ την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ