ΠΑΟΚ – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Χριστοδούλου

ΠΑΟΚ – Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Χριστοδούλου

Χωρίς τον Αντρέα Χριστοδούλου θα πορευτεί για ένα μικρό διάστημα ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας παίκτης υπέστη θλάση στον ώμο.

Χωρίς τον Αντρέα Χριστοδούλου για μια εβδομάδα θα αναγκαστεί να συνεχίσει o ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας (4/12), στην επανέναρξη της Basket League.

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος γκαρντ για τον τραυματισμό που υπέστη εσχάτως, επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση και αφορούν σε θλάση πρώτου βαθμού στον δελτοειδή μυ στον αριστερό ώμο. Ο αθλητής κινείται ήδη με πρόγραμμα θεραπείας, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Απόντες από τις προπονήσεις παραμένουν οι -επίσης τραυματίες- Μάλκομ Γκρίφιν, Τζος Κάρτερ και ο Μάρβιν Τζόουνς, ο οποίος ταλαιπωρείται από κορωνοϊό.

Μετά το παιχνίδι στην Πάτρα ο «Δικέφαλος» έχει «βαρύ» αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο αφορά, αρχικά, στην ευρωπαϊκή μάχη στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ (8/12).

Ακολουθεί το τοπικό ντέρμπι για το πρωτάθλημα με τον Άρη (11/12), το εκτός έδρας ματς για την Α1 με τον Ιωνικό (18/12) και στις 22/12 το παιχνίδι, στο PAOK Sports Arena, με αντίπαλο την Ιγκοκέα.

Στις 26 ή 27/12 υπάρχει, ακόμη, ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα, ενώ η καινούργια χρονιά θα αρχίσει με εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (2/1).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ