Κλείσιμο
Con-Troll: Αναβλήθηκε το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ γιατί δεν θα έβλεπε ο Κούρτιτς πού είναι η άσπρη βούλα.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BASKET LEAGUE

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Σαββίδης – Το ποσό που έδωσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τήρησε την υπόσχεσή του ο Σαββίδης – Το ποσό που έδωσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ | to10.gr
30/11/2021 19:34

Ο Ιβάν Σαββίδης διπλασίασε το ποσό που είχε μαζευτεί από την ΑΜΚ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Στην τελευταία ΑΜΚ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο κόσμος της ομάδας είχε συγκεντρώσει 500.000 ευρώ για την ενίσχυση του τμήματος, με τον Ιβάν Σαββίδη να υπόσχεται πως θα διπλασιάσει το ποσό για να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Δικέφαλος να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα.

Έτσι κι έγινε, με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει σήμερα 500.000 ευρώ και την ΚΑΕ να τον ευχαριστεί δημόσια για τη βοήθειά του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τον περασμένο Απρίλιο, η ειλικρινής αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην υλοποίηση ενός άπιαστου για πολλούς στόχου τον οποίο είχαμε θέσει, την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου με απόλυτη επιτυχία.

Μπορούμε πλέον να υποστηρίξουμε με βεβαιότητα, ότι αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται με θριαμβευτικό τρόπο και αυτό οφείλεται στην καταλυτική συμβολή της οικογένειας Σαββίδη.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα όλες εκείνες οι χρονοβόρες, αλλά απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να υλοποιηθεί η υπόσχεση της οικογένειας Σαββίδη. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση μέσω πράξεων, της αγάπης τους για τον ΠΑΟΚ.

Ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Σαββίδη, για την υλοποίηση αυτής της υπόσχεσης, αλλά και για το γεγονός ότι εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει την ομάδα μπάσκετ. Η συμβολή της είναι καθοριστική στο δύσκολο και επίπονο δρόμο της εξυγίανσης. Αυτός είναι ο πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco.

Συνεχίζουμε την μεγάλη προσπάθεια, με υπομονή και επιμονή, χωρίς να αλλάζουμε στόχους ή πορεία. Η ομάδα μας θα φτάσει και πάλι ψηλά. Για να το πετύχει όμως, θα πρέπει να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδρομή. Η συνεχής συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα μικρύνει την απόσταση και θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τον ΠΑΟΚ».

MUST READ

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
arrow-back

Κοινοποίηση: Τήρησε την υπόσχεσή του ο Σαββίδης – Το ποσό που έδωσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ