Χριστοδούλου : «Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να λήξει το αρνητικό σερί»

Χριστοδούλου : «Ό,τι περνάει από το χέρι μας για να λήξει το αρνητικό σερί»

Ο Ανδρέας Χριστοδούλου μίλησε για το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον ΓΣΛ Φάρο και τόνισε πως άπαντες στην ομάδα της Κρήτης πρέπει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σταματήσουν το αρνητικό σερί τους.

Να κάνουν ότι περνάει το χέρι τους για να σταματήσει το αρνητικό σερί του Ρεθύμνου κάλεσε τους συμπαίκτες του ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι των Κρητικών με τον ΓΣΛ Φάρο (24/3, 16:30) και τόνισε ότι η ομάδα της Λάρισας είναι αρκετά επικίνδυνη.

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο γκαρντ του Ρεθύμνου:

«»Εικοσαρίσαμε»» στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ…

Για ακόμη μία φορά είμαι εδώ για να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.
Δυστυχώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παρακολούθησα τις αναμετρήσεις από τον πάγκο, αφού ένας τραυματισμός δεν μου επέτρεψε να βοηθήσω την ομάδα μου.

Πάντως στη Θεσσαλονίκη οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά, φτάνοντας μία «ανάσα» από μία μεγάλη νίκη. Όμως, στα τελευταία λεπτά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, αφού η μπάλα δε μας έκανε το χατίρι σε δύο σημαντικά τρίποντα, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το αρνητικό σερί για 5ο παιχνίδι. Αυτό είναι που μας έχει πεισμώσει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε την «επανεκκίνηση» που τόσο χρειαζόμαστε τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους.

Αύριο έχουμε την ευκαιρία για την έναρξη της αντεπίθεσης μας απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Πρόκειται για μία ομάδα που προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά και ειδικότερα με την άφιξη του Στιβ Μπαρτ. Για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο στη Λάρισα.

Εμείς όμως, με… όπλο την έδρα μας θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και τίποτα λιγότερο για να πανηγυρίσουμε την επιστροφή στις επιτυχίες. Σίγουρα ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο, περιμένοντας να μας βοηθήσει σε ακόμη μία κρίσιμη αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ