ΠΑΟΚ – Θλάση ο Γιάνκοβιτς – Παραμένει εκτός ο Γκρίφιν

ΠΑΟΚ – Θλάση ο Γιάνκοβιτς – Παραμένει εκτός ο Γκρίφιν

Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ δεν σταματούν καθώς ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υπέστη θλάση, ενώ ο Μάλκολμ Γκρίφιν παραμένει εκτός προπονήσεων.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, με τον Άρη Λυκογιάννη να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη συνέχεια.

Ακόμα εκτός παραμένει ο Μάλκολμ Γκρίφιν που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ επιτυχημένο ήταν το χειρουργείο που υποβλήθηκε ο Τζος Κάρτερ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Απόλλων Oscar στην Πάτρα, συνεχίζεται και τα προβλήματα δυστυχώς δεν έλειψαν ούτε σήμερα.

Βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας, με τον κόουτς Λυκογιάννη να έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς…

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα. Όπως διαπιστώθηκε, υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο. Ο 31χρονος φόργουορντ ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Νίκος Καμαριανός δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Η κατάσταση του Μάλκολμ Γκρίφιν παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι ακόμη έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.

Ο Τζος Κάρτερ υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής από τον νευροχειρούργο κ.Νάσο Κοντόπουλο και τον γιατρό της ομάδας μας κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Τις επόμενες ημέρες ο Τζος Κάρτερ θα πάρει εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο μετεγχειρητικής αποκατάστασης.

Το πρωί της Παρασκευής (3/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Πάτρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ