Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του Παναθηναϊκός – Λαύριο

Άλλαξε η μέρα διεξαγωγής του Παναθηναϊκός – Λαύριο

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για την 9η αγωνιστική της Basket League άλλαξε ημέρα και θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 19:30.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο για την 9η αγωνιστική της Basket League, με το παιχνίδι να αλλάζει ημέρα διεξαγωγής και αντί για τη Δεύτερα θα γίνει την Τρίτη στις 19:30. Ο λόγος είναι τα αυξανόμενα μέτρα αστυνόμευσης εξαιτίας της άφιξης του Πάπα και η επέτειος του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η ανακοίνωση:

Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ