Καστρίτης – «Μεγάλη θέληση και αυταπάρνηση οι παίκτες του Άρη, θα δώσουμε την ψυχή μας με τον ΠΑΟΚ»

Καστρίτης – «Μεγάλη θέληση και αυταπάρνηση οι παίκτες του Άρη, θα δώσουμε την ψυχή μας με τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του μίλησε για τα δύο σημαντικά στοιχεία που έδωσαν την νίκη στον Άρη στο παιχνίδι με το Περιστέρι, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης είχε εύκολο απόγευμα στο «Αλεξάνδρειο», νικώντας 87-68 το Περιστέρι για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς, ο προπονητής των Θεσσαλονικιών, Γιάννης Καστρίτης εξήρε τους παίκτες του για την εμφάνισή τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας υπόσχεση ότι όλοι στην ομάδα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Άρη στη συνέντευξη Τύπου:

Για τους Αμερικανούς του Άρη που είναι εφτά στον αριθμό: «Δεν μπορούμε να παίξουμε και με τους εφτά παίκτες, αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, γιατί πρέπει να δούμε πρώτα ότι είναι έτοιμος ο Χάνλαν. Η εμπειρία μας μάς έχει δείξει ότι υπάρχουν πολλές ατυχίες. Δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση και ανάλογα με τον Χάνλαν θα κινηθούμε.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους παίκτες μας. Φοβεροί χαρακτήρες και μαχητές. Είναι δύσκολη απόφαση».

Για τον Πουλιανίτη: «Ο Στέλιος έκανε υπερπροσπάθεια και κανονικά με τον Ηρακλή δεν έπρεπε να παίξει. Και ο Στέλιος έγκειται στα λόγια που λέω για όλα τα παιδιά, με πολλή δουλειά και αφοσίωση στο γήπεδο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ