Σπανούλης για τον κόσμο του Ολυμπιακού – «Η αγάπη που πήρα δεν περιγράφεται»

Σπανούλης για τον κόσμο του Ολυμπιακού – «Η αγάπη που πήρα δεν περιγράφεται»

Ο Βασίλης Σπανούλης βραβεύτηκε από τη Θύρα 7 στο Παγκράτι, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν τον εμβληματικό αρχηγό των Πειραιωτών. Το ιδιαίτερο «ευχαριστώ» του «Kill Bill».

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του το περασμένο καλοκαίρι, όμως όπου βρεθεί γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν τεράστια αγάπη για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας μπάσκετ που κατέκτησε τα πάντα με τους Πειραιώτες, ενώ η Θύρα 7 Παγκρατίου βράβευσε τον Σπανούλη, για την σπουδαία προσφορά του στον Ολυμπιακό αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικότερα, μαζί με τον Κυριάκο Καραταϊδη.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών αποθέωσαν τον «Kill Bill», τραγουδώντας συνθήματα με το όνομα του, ενώ κι εκείνος με τη σειρά του είπε το δικό του ξεχωριστό «ευχαριστώ» για τη βράβευση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπανούλης: «Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Για μένα είναι τεράστια τιμή. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού εδώ πέρα. Πιστεύω ότι αν μου λέγανε ότι είμαι μέλος του Ολυμπιακού, όλα τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα. Δώσαμε τη ψυχή μας για εσάς. Τι να πω την αγάπη που έχω πάρει από εσάς προσπάθησα όση μπορούσα να τη δώσω πίσω με τις πράξεις μου. Τέτοια αγάπη που ένιωσα εγώ, μακάρι να τη νιώσει οποιοσδήποτε αθλητής.

Δείτε το βίντεο με την βράβευση του Σπανούλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ