Σε απόγνωση ο Πρίφτης με τον Νέντοβιτς – «Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε και αυτό»

Σε απόγνωση ο Πρίφτης με τον Νέντοβιτς – «Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε και αυτό»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορούσε να πιστέψει τη νέα ατυχία που χτύπησε την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 102-83 του Λαυρίου για την ένατη αγωνιστική της Basket League, ωστόσο είδε τον Νεμάνια Νέντοβιτς να αποχωρεί τραυματίας λίγο πριν το τέλος του ματς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε να πιστέψει μετά το τέλος του παιχνιδιού τη νέα ατυχία που βρήκε την ομάδα του και περιμένει να δει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Όσα είπε ο Έλληνας προπονητής μετά το ματς:

«Αυτή στη στιγμή είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας. Έχουμε ήδη πολλά προβλήματα, δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό. Δεν ξέρω τι είδους διάστρεμμα είναι. Κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια μέτρια. Το Λαύριο δεν είχε να χάσει κάτι και έπαιξε επιθετικά».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες με τα προβλήματα που είχαμε. Κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Στο μυαλό μας είναι το δύσκολο πρόγραμμα. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε την θέση μας στην Ευρωλίγκα, έχουμε κάποιες απώλειες να διαχειριστούμε. Πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν καλά. Συγχατητήρια και στο Λαύριο».

Για τους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Γουάιτ: «Είναι νωρίς, είναι ζεστό το πόδι του. Έχει γυρίσει. Δεν είναι κάτι απλό. Να δούμε τι ενημέρωση θα έχουμε από τους γιατρούς αύριο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Παπαπέτρου και Γουάιτ. Ο Οκάρο είναι ακόμα κλινήρης. Το κορμί του Παπαπέτρου δεν είναι στην συνθήκη που θα έπρεπε για να παίζει όπως έκανε πριν. Δεν έχει κάνει προπόνηση, κάνει μόνο αερόβιο. Έχει ταλαιπωρηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ