Σερέλης – «Προβληματίσαμε τον Παναθηναϊκό και τον κάναμε να σπαταλήσει ενέργεια»

Σερέλης – «Προβληματίσαμε τον Παναθηναϊκό και τον κάναμε να σπαταλήσει ενέργεια»

Ο Χρήστος Σερέλης έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά το εύρος της ήττας από τον Παναθηναϊκό.

Το Λαύριο γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του στη Basket League, χάνοντας αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό με 102-83 για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παρά το εύρος της ήττας όμως, ο προπονητής των «Μεταλλωρύχων» Χρήστος Σερέλης ήταν ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά το εύρος της ήττας, λέγοντας πως ανάγκασαν τον Παναθηναϊκό να σπαταλήσει αρκετά ενέργεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σερέλης:

«Τον τελευταίο καιρό στα παιχνίδια δεν παίζαμε καλά και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Το δείχναμε κιόλας. Είμαστε μία ομάδα που το δείχνει. Όταν δεν είμαστε καλά και όταν είμαστε φαίνεται. Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Και εννοώ ότι πραγματικά πιέσαμε τον Παναθηναϊκό άσχετα να η διαφορά είναι στο τέλος στους 19 πόντους. Προβληματίσαμε τον Παναθηναϊκό και τον κάναμε να σπαταλήσει ενέργεια. Και θεωρώ ότι σε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού πράγματα που είχαμε πει στη επίθεση λειτούργησαν. Είχαμε και υπομονή, αλλά και καλές επιλογές, όπως και σουτ. Θεωρώ ότι για ακόμα μία φορά είχαμε πρόβλημα στην άμυνα, όπου πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα κομβικά σημεία και σε παίκτες που θέλαμε να μην μας πονέσουν. Σε κάποια ριμπάουντ και σε ορισμένες χαμένες κατοχές, ώστε να κάνουμε το ματς… γκραντ γκινιόλ και να πιέσουμε κι άλλο τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ