Άρης – Έτοιμος ο Χάνλαν ενόψει ΠΑΟΚ – Εκτός ο Σχίζας

Άρης – Έτοιμος ο Χάνλαν ενόψει ΠΑΟΚ – Εκτός ο Σχίζας

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ολιβιέ Χάνλαν, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει κανονικά στη διάθεσή του το μεγάλο όπλο της ομάδας, Ολιβιέ Χάνλαν.

Ο Καναδός γκαρντ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και θα δώσει κανονικά το παρών για το ντέρμπι. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Σταύρος Σχίζας που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης συνέχισε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (Σάββατο 11/12, 120:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω video. Ο Γιάννης Καστρίτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με μία προπόνηση.

Ο Ολιβιέ Χάνλαν επιστρέφει στους αγώνες του Άρη μετά από τον τραυματισμό του και θα πάρει τη θέση του Γιάκα Κλόμπουτσαρ στο ρόστερ της ομάδας.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Θεοδόσης Παραλίκας, δήλωσε για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ.:

«Όσοι έχουν περάσει από τις δύο ομάδες, ξέρουν τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος όπου κρίνονταν τίτλοι, δεν παύει όμως να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.

Εμείς είμστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών και θέλουμε να το διευρύνουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τα προβλήματά του με τους τραυματισμούς, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν η καρδιά και το πάθος για τη νίκη.

Αγωνιστικά, πιστεύω ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι το κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένουμε μία καυτή ατμόσφαιρα, σε κόσμια βέβαια επίπεδα, και είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε και να ανταπεξέλθουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ