Άρης – Πρόβλημα με Πουλιανίτη ενόψει Ολυμπιακού

Άρης – Πρόβλημα με Πουλιανίτη ενόψει Ολυμπιακού

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/12, 17:15), με τον Στέλιο Πουλιανίτη να ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την συντριβή από τον ΠΑΟΚ (96-64) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με τον Γιάννη Καστρίτη και τους παίκτες του να εστιάζουν πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20/12, 17:15) για την 11η αγωνιστική της Basket League. Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν σήμερα (13/12) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, με απογευματινή προπόνηση που περιελάμβανε βάρη και σουτ.

Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Στέλιο Πουλιανίτη να προστίθεται στο μπλοκάκι των απουσιών, δίπλα στον Σταύρο Σχίζα. Ο 26χρονος γκαρντ, που τη φετινή χρονιά μετράει 2.8 πόντους, 1.3 ασίστ και 1.1 ριμπάουντ σε 17΄ μέσης συμμετοχής, τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε διάστρεμμα στο δεξί πόδι του, με τον αθλητή να έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (14/12) με μία απογευματινή προπόνηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ