Ρέθυμνο – ΓΣΛ Φάρος 91-84

Ρέθυμνο – ΓΣΛ Φάρος 91-84

Σε ένα πολύ καλό ματς, με τις δύο ομάδες να μάχονται στα ίσα για το ροζ φύλλο αγώνα στα τελευταία λεπτά, το Ρέθυμνο πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Φάρου (91-84) και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στη 8άδα της Basket League.

Το Ρέθυμνο υποδέχτηκε τον ΓΣΛ Φάρο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες και να κυνηγούν την 8άδα της Basket League και την είσοδό τους στα play offs.

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν με… σπασμένα τα φρένα στο ματς και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +12 (27-15). Όσοι πίστεψαν πως το Ρέθυμνο θα είχε ένα εύκολο απόγευμα όμως γελάστηκαν. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου ανασυντάχθηκαν και με ένα δικό τους μεγάλο σερί (29-19) στο δεύτερο δεκάλεπτο, έκλεισαν το ημίχρονο στο -2 (46-44).

Η καλή εμφάνιση των Λαρισαίων μάλιστα είχε και συνέχεια. Με ηγέτη τον συγκλονιστικό Μπαρτ (29π) διατήρησαν ένα προβάδισμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο και μπήκαν στη κρίσιμη τέταρτη περίοδο με βραχεία κεφαλή στο σκορ (65-64). Ένας παίκτης όμως όσο καλός και αν είναι δεν μπορεί να νικήσει μια ομάδα.

Έτσι οι παίκτες του Νίκου Βετούλα, στηριζόμενοι στην επιθετική τους πολυφωνία πέρασαν μπροστά, βρήκαν λύσεις στα τελευταία λεπτά όταν ο Φάρος μείωσε στους τρεις πόντους και με ένα επί μέρους 27-19, πήραν μια μεγάλη νίκη που τους βάζει – προς ώρας έστω – στη 8άδα της Basket League.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 46-44, 64-65, 91-84

Αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ